D&L Telescoopsteel + Spiraal & Zeepdispenser + Vijfzijdige Borstel - 8 M

Telescoopsteel met spiraal en Vijfzijdige Borstel, 8 meter.

Bent U op zoek naar een complete combinatie voor het reinigen van uw ramen, zonnepanelen, veranda's, ....? Dan hoeft U niet langer meer te zoeken! Dankzij deze telescoopsteel samen met spiraal, zeepdispenser en vijfzijdige borstel kan u zorgeloos al uw oppervlakken krasvrij reinigen. Deze professionele wasborstel is ideaal voor iedere grote schoonmaak. Dankzij de 5 vlakken is het reinigen van dakgoten, serres, koepels, zonnenpanelen en andere oppervlakken voortaan een fluitje van een cent. De hittebestendige haren zorgen ervoor dat je ook met warm water kan kuisen. De extra vlakken aan de zijkant van de borstel zorgen ervoor dat je makkelijk tot in de kleinste hoeken kan reinigen en bovendien fungeren de zachte zijkanten als extra bescherming waardoor je niets kan beschadigen. De telescopische steel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aangezien ze vervaardigd zijn uit stevig aluminium dat ook erg licht is voor het ultieme gebruiksgemak. Deze telescoopsteel is verkrijgbaar tot wel 8 meter lang. De waterdoorlatende spiraal is compatibel met gardena en kan dus op uw tuinslang worden aangesloten. De zeepdispenser wordt gebruikt voor het verdelen van uw zeep die U hierin kan toevoegen. Hierdoor kan U hardnekkig vuil grondig reinigen. Wat deze set ook enorm aantrekkelijk maakt is dat men zowel de zeeptoevoer als de waterdoorlatende spiraal kan aan en uit zetten naar gelang uw voorkeur. Als u bv.: een oppervlak wil reinigen waar U de zeepdispenser niet voor hoeft te gebruiken kan u deze simpelweg van de spiraal nemen. Zo kan u enkel werken met zuiver water dat uit de borstel komt. De aluminium telescoopsteel is universeel, waardoor je er tal van borstels, ragebol, inwasser, halve maan en andere accessoires op kan monteren.
  • Vergeet je eigen lengte niet te tellen alvorens je één van de lengtes kiest. 
  • Als u oppervlaktes of ramen wil reinigen kan u best gebruik maken van de vloeibare ruitenreiniger. Deze ruitenreiniger zal voor één nog beter resultaat zorgen dan eender welk ander merk.

Inhoud set

  • Telescoopsteel
  • Professionele vijfzijdige borstel, 25 cm.
  • Spiraal
  • Zeepdispenser
  • Conische top

Indien u nog vragen heeft over deze telescopische stelen kan u ons steeds direct bereiken via onze live chat, mail of telefonisch.

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review