Al meer dan 75.000 tevreden klanten
Uiterst Scherpe Prijzen
Super snelle levering
100% Veilig Online betalen
 1. D & L Products BVBA is ontstaan in 1985 uit de marktkramersfamilie Valgaeren - Valgaeren. Onze BVBA werd opgericht in 1999 en blijft steeds groeiende.


 1. In 1985 zijn Lutgarde en Danny gestart op de markt met juwelen en modeartikelen. Na verloop van tijd groeide echter de interesse in onderhouds- en schoonmaakartikelen. De knoop werd doorgehakt en D & L ging een heel andere weg op. Al snel specialiseerden we ons dan ook in de verkoop van onderhouds- en schoonmaakartikelen waaronder dweilen, vaatdoeken, zemen, aftrekkers, strijkplankhoezen, telescoopstelen, en alles wat je bij het schoonmaken nodig hebt.De zaken liepen beter dan verwacht en logischerwijs volgde de volgende stap: "D & L PRODUCTS BVBA". Door deze stap werd het mogelijk om ons nog beter te profileren op de markt. 1999 was een succesjaar: voor al onze onderhouds- en schoonmaakartikelen hebben we een eigen huismerk gelanceerd onder het label 'D & L'.


 1. Uiteraard kenden we op de markt ook een minder goede periode van verkoop. Denk maar aan aanhoudende koude tijdens de wintermaanden of het gure weer in de herfst. Om de verkoop tijdens deze minder goede maanden wat op te krikken, hebben wij ons gamma uitgebreid met winterartikelen zoals handschoenen en wanten, sjaals en mutsen,... Hiervoor hebben we ons eigen merk op de markt gebracht onder het label 'P & T Fashion'. Deze P & T brengt ons opnieuw bij een volgend hoofdstuk in het verhaal van D & L Products BVBA.


 1. Pieter & Thomas Valgaeren voegden zich beiden bij in de zaak van hun ouders. Beiden namen ze een reeds 40 jaar bestaande zaak in huishoudartikelen over. Hun avonturen op de markt konden van start gaan. Al snel ontpopten de broers zich tot uitstekende marktkramers en doen ze hun uiterste best om alles in een mooi aantrekkelijk kader aan te bieden.Door de goede inzet van het ganse gezin, kent de firma enkel groei. Het aanbod werd nog verder uitgebreid met een volledig assortiment aan kookartikelen zoals: potten & pannen, thermossen, bestek, molenmessen, passe-vite, koffiefilters, en nog veel meer. Om alles in goede banen te leiden, versterkten we ons team met Sofie & Christel. Ook zij geven zich voor 110% om alle klanten met een glimlach te bedienen.


 1. Onze klanten liggen ons nauw aan het hart en ook daar hebben we aan gedacht. Ons klantenkaartsysteem werd al snel ingevoerd. Per aankoop van €5 verdien je een stempel. Bij een half volle klantenkaart krijg je een microvezeldoek ter waarde van €5 cadeau. Deze doeken zijn een zaligheid voor het huishouden. Geschikt voor verschillende doeleinden. Wanneer je je klantenkaart volledig hebt vol gespaard, krijg je van ons een microvezeldweil ter waarde van € 8,00 cadeau. Bovendien geven wij bij elke aankoop vanaf € 5,00 ook een schoteldoek. Daar bovenop bedienen wij iedereen met groot plezier en een brede glimlach. Met andere woorden: pure verwennerij voor al onze klanten.


 1. Wij, het ganse D&L team, hebben dus nog altijd veel vertrouwen in de markten waar wij onze KWALITEITSVOLLE koopwaar mogen aanbieden en hopen dit nog vele jaren te mogen verder zetten.


 1. D & L Products Team.
 2. Danny - Pieter - Thomas - Sofie - Christel

 1. In ons magazijn/winkel te Herselt kunnen zowel particulieren als handelaars terecht.

 2. D&L Products
 3. Berglaan 14
 4. 2230 Herselt

 5. Afhalen in Magazijn:

 6. Het is mogelijk om zelf je pakje te komen afhalen in ons magazijn. Op deze manier vermijd je eventuele verzendkosten en haal je het pakje op wanneer je zelf wil. Indien je buiten de openingsuren wenst langs te komen, kan je altijd een afspraak maken.
 1. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren op volgende nummers:

 2. 1. Danny Valgaeren: 0475/27.64.10
 3. 2. Thomas Valgaeren: 0470/47.08.99
 4. 3. Pieter Valgaeren: 0474/99.45.97

 1. Webshop 24/24 open!!!
 1. D&L Products,
 2. Wij danken U voor Uw bezoek.