Unger nLITE Hybride Borstel - 100% Natuurlijke Haren

De nLITE Hybrid borstel is verkrijgbaar in twee breedtes: 28 cm en 41 cm. De borstel heeft een mix van borstelharen: de binnenste borstelharen met de unieke Power Bristle technologie zijn synthetisch, hebben een zeer goede schrobkracht, zorgen dat de borstel gemakkelijk glijdt en nemen maar heel weinig water op. Aan de buitenkant zijn haren van wilde zwijnen verwerkt die krachtig reinigen en geen strepen achterlaten. Dankzij deze combinatie van borstelharen maakt de borstel extreem goed schoon, glijdt hij gemakkelijk en is hij lichter dan borstels met 100% natuurlijke borstelharen. De in het midden van de borstel ingebouwde nozzles zorgen bovendien dat vuil op een krachtige manier wordt verwijderd.

Een ander voordeel: je kan ervoor kiezen om volgens de klassieke methode schoon te maken te reinigen door omhoog en omlaag te bewegen of om de Swivel Lock te openen en schoon te maken door een S-beweging van rechts naar links te maken. De Swivel functie, waardoor de borstel 180 graden kan draaien, vergroot je werkgebied bovendien enorm. De extra aangebrachte Soft Touch Bumpers aan de beide kopse kanten beschermen het object tegen beschadigingen en voorkomen hinderlijke geluiden.

  • Als er op hoogte moet worden gewerkt: de nLITE Soft borstel is compatibel met de nLITE telescoopsteel.

De nLITE Hybrid borstel voor een extra krachtige eerste reiniging van ramen en het reinigen van zonnepanelen

Met name sterk vervuilde ramen schoonmaken met zuiver water is een uitdaging. Vooral zonnepanelen of glazen gevels staan dagelijks bloot aan de weersomstandigheden, waardoor er hardnekkig vuil zich hecht. Om de vervuiling grondig en effectief te verwijderen heeft UNGER de nLITE Hybrid borstel ontwikkeld als onderdeel van UNGER glasreiniging met zuiver water. Tegen de combinatie van haren van wilde zwijnen en synthetische haren, ondersteund door de Power Bristle technologie, maakt hardnekkig vuil geen kans! De nLITE Hybrid borstel is lichter dan een borstel met 100% natuurlijke haren en glijdt daardoor bijzonder goed. Bij de borstel ontvang je tevens de slangen en de snelkoppeling die je nodig bent wanneer je de borstel gebruikt in combinatie met het nLITE telescoopsteelsysteem.

Kenmerken

  • Buitenkant van wilde zwijnenharen
  • Krachtig reinigende buitenste borstelharen, geen strepen
  • Borstelharen met power borstel technologie binnenin, zeer goede schrobkracht, glijden gemakkelijk en nemen weinig water op
  • Speciale strip (rinsebar) met sproeinozzles boven de borstel voor krachtig spoelen
  • Inclusief slang met snelkoppeling
Productnummer: UNGERNUH28
Gewicht: 0.333 kg

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review