Swiffer

Swiffer

Met Swiffer zegt u vaarwel tegen stof, vuil en haar. Swiffer afstofdoekjes en stofdoekjes hebben unieke vezels die hun vorm aanpassen om elk hoekje en gaatje te bereiken en stof en haar te verwijderen zonder het te verstrooien. Probeer ook eens de vochtige reinigingsdoekjes van Swiffer, die krachtige reinigingsmiddelen hebben om hardnekkige vlekken, vuil en viezigheid op te lossen en in het doekje te absorberen. Het schoonmaken gaat sneller en gemakkelijker.

Swiffer Vloerwisser

Swiffer vloerwisser is voor de reiniging van vloeren de perfecte partner. Met Swiffer vang je tot wel driemaal meer stof, zand en haar dan met een (gewone) borstel of stofzuiger. Moeilijk bereikbare plekjes zijn geen probleem meer dankzij de speciale draaikop en stof verdwijnt op elk type vloeroppervlak. Dat is pas makkelijk!

De Swiffer Starterkit of Swiffer Maxi Starterkit bevatten beiden één vloerwisser en droge of natte stofdoekjes. Zijn je stofdoekjes op? Dan zijn er de Swiffer vloerreiniger navullingen. Swiffer normale droge doekjes zijn gemaakt van gedraaide en geknoopte vezels die een elektrostatische kracht opwekken waarmee stofdeeltjes kunnen worden opgevangen. Deze vezels hebben een coating waarmee het stof wordt vastgehouden. 

Ook heeft Swiffer vochtige navuldoekjes voor het dweilen van de vloer. De Swiffer vochtige doekjes gebruik je eenvoudig met de Swiffer Sweeper vloerreiniger. Dankzij de krachtige en vuiloplossende werking verwijder je moeiteloos modder en vuil van de vloer. De groene schrobstrip is perfect voor de wat moeilijkere vlekken.

Swiffer XXL

Ook zo'n hekel aan stoffen? Met de Swiffer Duster XXL wordt afstoffen een eitje! De Swiffer Duster XXL vangt 3x meer stof en houdt deze langer vast dan een traditionele stofdoek dankzij de duizenden flexibele, donzige vezels. Deze vezels hebben een lichte coating en veranderen van vorm waardoor ze werkelijke alle hoekjes en gaatjes bereiken. Ideaal voor het afstoffen van bijvoorbeeld radiatoren, jaloezieën en boekenplanken. En extra fijn: bij het gebruik van de Swiffer XXL 360° komt er 3x minder stof vrij in de lucht dan met een katoenen doek waardoor je huis langer stofvrij blijft.

Ook voor de Swiffer XXL zijn er speciale navullingen te koop waarmee je telkens weer het huis helemaal stofvrij maakt.

Swiffer Duster

De Swiffer Duster vangt stof, haar en allergenen van huisstofmijten en houdt het vast dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels. De Swiffer Duster schoonmaakdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen. Hierdoor kom je eenvoudig bij de meest moeilijk bereikbare plekjes en verwijder je gemakkelijk stof en haar van oppervlaktes zonder dat deze door het huis heen worden verspreidt. De Swiffer Duster is met name handig als je honden of katten hebt, of als je een stofallergie hebt.

De Swiffer Duster doekjes zijn ook verkrijgbaar met een febreze Ambipur geur zodat je huis niet alleen schoon wordt, maar ook heerlijk ruikt!

Swiffer WetJet

De Swiffer WetJet is een alles in één dweilsysteem voor het reinigen van je vloeren. Geschikt voor iedere vloer. Dankzij de absorptie- en vasthoudtechnologie maakt de Swiffer WetJet het vuil los van de vloer en neemt dit op in het WetJet schoonmaakdoekje. Hierdoor komt het vuil dat je net hebt gedweild, niet meer terug op de vloer. Een mooie en schone vloer is het resultaat. Ideaal voor alle huishoudens en een gezin met kinderen en huisdieren.

Combineer de Swiffer WetJet met het speciale reinigingsmiddel. Dit middel maakt het vuil los en tilt het van de vloer waarna het in het WetJet doekjes terechtkomt en daar blijft zitten. Extra fijn: de vloer droogt extra snel, laat geen strepen achter en zorgt voor een schoon huis met een heerlijke, frisse geur. Het Swiffer WetJet reinigingsmiddel is geschikt voor de volgende soorten vloeren: afgewerkte houten vloeren en laminaat, marmer, steen, keramische tegels, vinyl en linoleum. Ook is er een Swiffer wetjet Wood, speciaal voor parket en laminaat.

Swiffer Kopen bij D&L Products 

Op zoek naar de Swiffer Duster, Swiffer Vloerwisser, Swiffer XXL, Swiffer 360°, Swiffer 3D en WetJet? Bij D&L vind je een uitgebreid aanbod Swiffer producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Swiffer voordelig, veilig en vertrouwd. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.