Laat je vloer weer schitteren als nooit tevoren!

Een dweilvloerwisserdweilpers en aftrekker hebben elk hun unieke methode om een vloer grondig en efficiënt schoon te maken. Verschillende vloeroppervlakken vragen dan ook om aangepaste schoonmaakartikelen. Bij D&L Products weten we als geen ander dat schoonmaakproducten van een goede kwaliteit leiden tot het beste resultaat. Je wilt je laminaat, parket, natuursteen of tegel weer laten blinken als nieuw? Hieronder maken we je wegwijs doorheen de meest efficiënte schoonmaakartikelen voor alle soorten vloeren.

Vloerwissen en zwabbers

Een vlakke vloerwisser of zwabber met strengen is onmisbaar om je vloeren snel en efficiënt te kunnen reinigen. Of je nu op zoek bent naar een vloerwisser voor een vochtige reiniging of droge reiniging, een klassiekere zwabber met mircovezel strengen of een vloerwisser set met uitwringpers: bij D&L Products vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt. 

Een vlakke vloerwisser maakt je huis volledig stofvrij in enkele vloeiende bewegingen. De Flipper stofdoek trekt het stof aan als een magneet en bevestig je simpel door de doek in de rubber doppen van de vloerwisser te duwen. Een Flipper systeem is een goede keuze voor wie zowel met droog als nat wil schoonmaken. Gebruik voor kwetsbare vloeren de speciale microvezel hoes die je droog als nat kan gebruiken. Het voordeel van een zwabber met veel fransjes is dat hij moeiteloos in elke hoek geraakt en met zijn slingerbewgingen eenvoudig langs stoel- en tafelpoten kan bewegenGebruik de Supa mop outdoor voor oppervlakken die zich buiten bevinden, zoals terrassen, balkons of de garage. 

Dweilpersen

Moeiteloos de perfecte dweil vochtigheid zonder bukken en vuile handen. Dat kan, dankzij een professionele uitwringpers die je ook steeds op de juiste hoogte kan plaatsen. Dit is dan ook onmisbaar voor wie rugproblemen wil voorkomen. De dweilpers doet het uitwringen helemaal voor jou en zorgt ervoor dat de dweil in vingerknip weer droog is. Je hebt deze dweilpers in 2 modellen: klein & groot de pers is steeds hetzelfde van grote, de emmer is te verkrijgen in 6 of 15 liter. De emmers kan u ook steeds apart verkrijgen en passen of beide modellen.

 Aftrekkers en dweilen

Op zoek naar een specifieke aftrekker? Bij D&L Products vind je een uitgebreid gamma aan zowel aftrekkers voor particulieren als professionele aftrekkers in verschillende formaten. Wil je een dweil voor alle vloeren, kies voor een bamboe dweil of een microvezeldweil. Wil je een dweil van uit grootmoeders tijd, kies dan voor de oer sterke Belgische dweil of een met fijne gele haartjes. Een dweil van Bamboe, Aquastar of Bref garandeert je steeds een succesvol resultaat. Naast de traditionele aftrekkers en dweilen, kan je ook kiezen voor de moderne Magic Mop dweilsysteem, waarbij je met één trek aan de hendel de dweil eenvoudig kan uitwringen!