D&L Products

D & L Products BV is ontstaan in 1985 uit de marktkramersfamilie Valgaeren - Valgaeren. Onze BVBA werd opgericht in 1999 en blijft steeds groeiende.

‘D&L’ staat voor Danny en Lutgarde. Zij zijn de oprichters van D&L product B.V. D&L is een familiebedrijf, de twee zonen van Lutgarde en Danny, Pieter en Thomas, staan intussen mee aan het roer.

In 2014 kenden we een groot verlies in onze familie, Lutgarde overleed na een zware oneerlijke strijd tegen Leukemie.

Alles begon voor ons op de markten, met een marktwagen en opslag van artikelen in de garage, dan is er een magazijn met groothandel bijgekomen. En daarna zijn we stilletjes aan ook met een webshop begonnen, wat in het begin heel beperkt was.

Intussen zijn er 3 marktwagens, en is ons magazijn ook toegankelijk voor iedereen, zowel zelfstandigen als particulieren. En de webshop is uitgegroeid tot een heuse webwinkel met alles voor het huishouden, schoonmaakartikelen en keukenartikelen.

D&L streeft naar een uitgebreid aanbod met oog voor prijs/kwaliteit. Elke dag opnieuw worden er nieuwe artikelen gezocht om het aanbod en de kwaliteit te verbeteren.

Hoe het begon?

In 1985 zijn Lutgarde en Danny gestart op de markt met juwelen en modeartikelen. Na verloop van tijd groeide echter de interesse in onderhouds- en schoonmaakartikelen. De knoop werd doorgehakt en D & L ging een heel andere weg op. Al snel specialiseerden we ons dan ook in de verkoop van onderhouds- en schoonmaakartikelen waaronder dweilen, vaatdoeken, zemen, aftrekkers, strijkplankhoezen, telescoopstelen, en alles wat je bij het schoonmaken nodig hebt. De zaken liepen beter dan verwacht en logischerwijs volgde de volgende stap: " D&L product B.V. ". Door deze stap werd het mogelijk om ons nog beter te profileren op de markt. 1999 was een succesjaar: voor al onze onderhouds- en schoonmaakartikelen hebben we een eigen huismerk gelanceerd onder het label 'D & L'.

Uiteraard kenden we op de markt ook een minder goede periode van verkoop. Denk maar aan aanhoudende koude tijdens de wintermaanden of het gure weer in de herfst. Om de verkoop tijdens deze minder goede maanden wat op te krikken, hebben wij ons gamma uitgebreid met winterartikelen zoals handschoenen en wanten, sjaals en mutsen,... Hiervoor hebben we ons eigen merk op de markt gebracht onder het label 'P & T Fashion'. Deze P & T brengt ons opnieuw bij een volgend hoofdstuk in het verhaal van D&L product B.V. .

Pieter & Thomas Valgaeren voegden zich beiden bij in de zaak van hun ouders. Beiden namen ze een reeds 40 jaar bestaande zaak in huishoudartikelen over. Hun avonturen op de markt konden van start gaan. Al snel ontpopten de broers zich tot uitstekende marktkramers en doen ze hun uiterste best om alles in een mooi aantrekkelijk kader aan te bieden. Door de goede inzet van het ganse gezin, kent de firma enkel groei. Het aanbod werd nog verder uitgebreid met een volledig assortiment aan kookartikelen zoals: potten & pannen, thermossen, bestek, molenmessen, passe-vite, koffiefilters, en nog veel meer. 

D&L nu

Intussen zijn we trots dat we mogen zeggen dat D&L Products is uitgegroeid tot een echt bedrijf met 3 takken: de markten, het magazijn en de webshop. 

Enerzijds hebben we onze vaste markten waar we wekelijks staan. In onze marktwagens hebben we een groot aanbod bij van de artikelen die we in ons magazijn in stock hebben, niet alles. Anderzijds hebben we ons magazijn waar alle artikelen binnenkomen en gestockeerd worden om uiteindelijk verkocht te worden via één van onze verkoopkanalen.

In ons aanbod streven we naar een zo volledig mogelijk assortiment van de volgende productcategorieën: schoonmaak, koken en huishouden. D&L streeft naar een uitgebreid aanbod met oog voor prijs/kwaliteit. Elke dag opnieuw worden er nieuwe artikelen gezocht om het aanbod en de kwaliteit te verbeteren.


D&L Products team.


In ons magazijn te Herselt kunnen zowel particulieren als handelaars terecht.
D&L Products
Berglaan 14
2230 Herselt


Afhalen in Magazijn:

Het is mogelijk om zelf je pakje te komen afhalen in ons magazijn. Op deze manier vermijd je eventuele verzendkosten en haal je het pakje op wanneer je zelf wil. Indien je buiten de openingsuren wenst langs te komen, kan je altijd een afspraak maken.

Mailen kan naar: info@denl.be

Webshop 24/24 open!!!

D&L Team,
Wij danken U voor Uw bezoek.

Ons team

Danny Valgaeren
CEO
Pieter Valgaeren 
COO

Thomas Valgaeren 
COO
Mieke Slootmaeckers 
Marketing
Christel Crollet 
Sales