Plumeau & Struisvogel Plumeau

Plumeau of ragebol nodig? Telescopisch of klein? Ontdek ons assortiment!

Het voordeel van een plumeau is dat de flexibele pluimen langs alle kleine randjes, gaatjes en vormen kunnen schoonmaken. De zachte pluimen zijn eveneens erg geschikt voor het afstoffen van breekbare voorwerpen zoals vazen of beeldjes. Moet je moeilijk bereikbare hoeken of het plafond af stoffen? Dan wordt er meestal een ragebol gebruikt. Na het afstoffen schud je de plumeau of ragebol buiten of boven een vuilbak uit en klaar!

Plumeau

Bij plumeaus zorgen de synthetische vezels tijdens het schoonmaken voor statische elektriciteit, waardoor het stof goed wordt vastgehouden. Een plumeau van struisvogelveren trekt de kleinste stofdeeltjes aan en verwijdert minutieus al het stof. Bovendien oogt de plumeau ook prachtig door de majestueuze struisvogelveren. Een kleine plumeau is ideaal om kleine voorwerpen zoals beeldjes of kaders af te stoffen.

Uitschuifbare Plumeau

Moet je ergens afstoffen waar je niet goed bij kan zoals achter een kast of radiator? Kies dan voor een plumeau met telescoopsteel. Doordat je de steel kan uitschuiven is de plumeau makkelijk hanteerbaar op elke lengte en kan je overal bij! In ons assortiment vind je naast een struisvogel plumeau, ook een ragebol met telescopische steel.