Sponzen

Ontdek bij D&L Products ons uitgebreid gamma kwalitatieve sponzen! 

Voor iedere schoonmaakklus hebben we de perfecte spons, of je nu een professional bent of gewoon op zoek bent naar een premium product voor thuisgebruik. Naast het gebruik van microvezel schoonmaakdoekjes zijn onze speciale sponzen een onmisbare aanvulling op je schoonmaakarsenaal. Voor het reinigen van moeilijk verwijderbaar vuil of aanslag is een schuurspons soms de enige oplossing en met de schuursponzen in ons assortiment wordt het een koud kunstje. Zelfs schuursponzen met een handgreep, deze kan liggen dus perfect in de hand.

Wipe It Wonderspons

Deze wipe it wonderspons is zeer gekend in België & Nederland om zijn uitstekende reinigings kracht. De spons is gekend voor het verwijderen van schoenstrepen, olie, vet, stift of zelfs groen van het gras op uw witte sneakers. Deze spons verwijderd dit allemaal simpelweg met alleen maar het gebruik van water. Beetje bij beetje brokkeld deze spons af en ziet u ook alles kraaknet worden. 

Natuurspons

Een natuurspons is erg goed bestand tegen schoonmaakmiddelen. Deze nemen veel water op en zijn zacht voor schoon te maken. Geschikt voor alle oppervlakten, ramen, sanitair,... Deze spons maakt uitstekend schoon zonder krassen. Ook voor de huid zijn ze extreem zacht, deze kan dus ook perfect als badspons gebruikt worden. Een natuurspons kan je het beste uitdrukken en niet wringen. Aangezien een natuurspons een natuurlijk product is, zullen de afmetingen of kleur steeds kunnen afwijken van de afbeelding. Ook iets waar deze spons veel voor gebruikt wordt is om te knutselen, verven,...

Tip: De spons wordt weer als nieuw als je deze een dag in water met zout legt en daarna een paar malen naspoelt met koud water.

Koop je sponzen online bij D&L Products 

Als je je sponzen online bestelt heb je deze razendsnel in huis.