Flessen- & Afwasborstels

Ragers & Flessenborstels

Ragers en flessenborstels zijn speciaal gemaakt om in elk hoekje te kunnen schoonmaken. Elke borstel heeft een unieke vorm die is bedacht om de moeilijkste voorwerpen weer schoon te maken. Met deze ronde, in elkaar gedraaide borstels is het schoonmaken van bijvoorbeeld rietjes, gaatjes, flessen, drinkbekers en koffiemachines in alle holle vormen heel eenvoudig en snel.

Ragers en flessenborstels een must in elk huishouden!

Onze ragers - flessenborstels maken elk schoonmaak karwei een stuk gemakkelijker. Met deze borstels kom je namelijk heel eenvoudig in hoeken en ronde vormen waar je met een gewoon doekje of een afwasborstel niet komt. Onze flessenwissers worden in België en Nederland geproduceerd en staan ook wel bekend als gatborstels, draadwissers of pijpenborstels. De ragers en borstels worden gemaakt van nylon, varkenshaar en paardenhaar.

Borstelharen

Voor de borstelharen van de flessenborstels worden er verschillende materialen gebruikt. De nylon variant wordt veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en is een kwalitatieve en voedselveilige borstel. Deze is ook eenvoudig schoon te maken met water dat net van de kook af is, daarna even afdrogen en wegleggen. Liever een natuurlijk alternatief voor de nylonborstel? Ga dan voor de varkensharen.