Telescoop ladders

Telescoop Ladders

Zoek je een telescopische ladder of een huishoud ladder/opstapje van de beste kwaliteit? Deze telescopische ladders zijn vervaardigd van extra hoogwaardig aluminium. De stabiliteit van de telescoopladder is maximaal dankzij de extra brede, afneembare steunbalk onderaan.

De aluminium telescoopladder is uitgerust met alle nodige veiligheidscomponenten, waardoor je zorgeloos aan je klusjes begint! Dankzij de handige schuifknopjes aan de zijkant schuif je de sporten eenvoudig weer in na gebruik. Bovendien is de ladder voorzien van veiligheidstopjes, zodat je vingers niet gekneld raken tussen de sporten. Elke trede heeft een dubbel veiligheidsmechanisme met kliksysteem, wat de ladder verhindert om plots in te schuiven.

De langste uitgeschoven ladder bedraagt 5,2 meter in de enkele ladders, in de dubbele ladder is dit de 6,4 meter. Ingeschoven bekom je een uiterst compact formaat van slechts 110 cm. Dit maakt de ladder gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Bovendien heb je de mogelijkheid om hem in de koffer van een standaard personenwagen op te bergen. Zo hoef je dus geen speciaal transport te regelen om een lange ladder te vervoeren!

Getest en gecertificeerd volgens de EU normen

De uitschuifbare ladders voldoen aan de hoogste Europese normen en staan dus garant voor de beste kwaliteit en veiligheid. Deze ladders zijn allemaal CE gekeurd. Dit wil zeggen dat deze voldoet aan de EN-131 regulering en dus voldoet aan alle veiligheidsaspecten die een ladder moet bezitten.