Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de zoekopdracht Ga naar de hoofdnavigatie

Pannen

Pfas vrije Pannen

Elke keuken heeft een aantal essentiële pannen nodig. Een kwalitatieve koekenpan is er één van! Koekenpannen kunnen gebruikt worden om vlees, vis, groenten, aardappelen of eieren klaar te maken. Dit is de pan die je waarschijnlijk het vaakst zult gebruiken, omdat ze ontzettend veelzijdig is. De pannen en potten die je gebruikt, hebben invloed op elke maaltijd die je klaarmaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat er een betere manier van koken is: onze keramische antikleeflaag pannen is daar het grootste bewijs van. Ze zorgen voor perfecte resultaten op elke temperatuur, met minder vetstof en zonder schadelijke PFAS-chemicaliën. Daarom zeggen we: gezond koken begint met GreenPan, Dagelijkse Kost, Bk, Debuyer, Fissler, Ibili en Lacor.

PFAS-vrij

Kunnen garanderen dat onze producten van uitstekende kwaliteit en volledig PFAS-vrij zijn, dat vinden we belangrijk.

Gezonder

Onze keramische antikleeflaag is gebaseerd op een afgeleide van zand, dus je hoeft je tijdens het koken geen zorgen te maken over schadelijke stoffen. Ze kan bovendien gebruikt worden op elke temperatuur. Je kunt er dus ook mee wokken, zodat voedingsstoffen en vitaminen beter bewaard blijven.