Robert Herder (Solingen) Kaasmes, Kersenhout, Roestvrij.

De "molenmessen" worden nog steeds met de hand geslepen volgens het principe van de al oude traditionele "Solinger Dünnschliff", in tegenstelling tot de meeste messen van vandaag de dag. De heften zijn gemaakt van kersenhout, bevestigd met aluminium nagels.

Gebruik

  • De vorm van het kaasmes combineert functionaliteit met design. Dit kaasmes is dungeslepen en zeer scherp zodat u er kaas maar ook harde worst, salami,... mee kan snijden op een heel gemakkelijk manier.
  •  De geknikte vorm zorgt ervoor dat uw vingers niet in de weg kunnen zitten tijdens het snijden.

Kenmerken

  • De messen dienen direct na gebruik met de hand gereinigd en afgedroogd te worden.
  • Roestvrij
  • Niet vaatwasmachinebestendig.
  • Dit mes is FSC gecertificeerd.

Afmetingen

  • Mes: 22,5 cm
  • Lemmet: 10,5 cm
  • Handvat: 12 cm
Productnummer: ROBERTHERDER1701400020002

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review