Beka Vispocheerpan - Rvs

Een gezond alternatief voor het bakken of braden van vis, alsook het stomen van groenten of aardappelen. Hoe vis pocheren? Pocheren is een makkelijke en snelle manier om vis te koken opdat hij vochtig, smaakvol en licht in calorieën blijft. De makkelijkste manier is door water te gebruiken aPlaats vervolgens de vis in uw Beka pocheerpan en voeg voldoende pocheer vloeistof toe tot de vis bedekt is. Daar een beetje citroensap, knoflook, ui, kruiden en specerijen onder te mengen. Laat de pocheer vloeistof sudderen op een matig vuur en kook hierin de vis voor 10 minuten of totdat het midden van de vis ondoorzichtig lijkt en hij gemakkelijk afbreekt wanneer hij met een vork wordt aangedrukt. Laat de vloeistof niet doorkoken - laat hem sudderen. Smakelijk!

Kenmerken

  • Stomen is niet alleen gezond maar vis en groenten behouden ook beter hun smaak en vitaminen tijdens het stoomproces
  • De vorm van de pan laat toe om de vis in zijn geheel te pocheren
  • Verticale hulpgreep aan de geperforeerde grill
  • Zo kunt u de vis gemakkelijk uit de pocheerpan halen nadat deze gestoomd is
  • Stevig uitneembaar geperforeerd rooster, voor een optimaal stoomproces

Afmeting

  • Lengte: 50 cm.
  • Breedte: 12,5 cm.
Productnummer: BEKA14700024
Gewicht: 2.1 kg

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review