D&L Vloerwisser Supa Mop - Spinner Mop Professioneel Model op Wielen L740

Supa mop - spinner mop op wielen professioneel en huishoudelijk gebruik.

Deze supa mop heeft een super handig design, het onderstel heeft 4 wielen waardoor u niet meer hoeft te heffen. Deze supa mop neem je mee door heel uw huis, gebouw, kantoor,... Deze heeft een heel handig zacht handvat dat goed in de hand ligt.

De telescopische up & down steel hoeft u simpel weg te monteren door deze in elkaar te draaien. Daarna kan u telescopische up & down steel bevestigen op de microvezel mop. Dit doet u door de telescopische steel op de microvezel mop te klikken. Deze microvezel mop kan u ook wassen op 60° zonder wasverzachter te gebruiken.

Deze supa mop kan je voor alles gebruiken, bij iedere schoonmaak, of dit nu gaat om vloer, parket of laminaat, ramen, auto's, boten, deuren,... Met deze supa spinning mop kan men alles aan. Ook voor openbare plaatsen, kantoren of uw dag dagelijks huishouden is dit een toestel dat u niet meer kan missen.

Draai zachtjes het uiteinde van de telescoopsteel in de ronde discus. Leg daarna de microvezel mop op de grond en druk de ronde discus verticaal naar beneden, duw met één voet op de ronde discus tot u een klik hoort. Het knie gewricht kan zowel in 45°, 90° en 180° gezet worden, altijd in de richting van het gewricht. Het vervangen van de mop in heel simpel, zet uw beide voeten op de witte microvezel mop en trek voorzichtig de telescoopsteel omhoog. Deze mop is vervaardigd uit microvezel, hierdoor kan deze mop geen krassen maken.

Door de hulp van de centrifuge kan u de mop in de emmer simpelweg in een handomdraai proper krijgen. U plaatst de mop in de centrifuge binnenin de emmer. U duuwt enkele keren met de pomp steel op en neer, door de kracht dat u hierop zet draait de centrifuge rond waardoor uw mop volledig wordt droog en proper gemaakt. Alvorens te centrifugeren, zorg ervoor dat de telescoopsteel en de emmer 90° hebben. Zorg er ook voor dat alle microvezel strips van de mop in het wringsysteem zitten.

Inhoud

  • Telescoopsteel met Up & Down systeem
  • Emmer met uitwringsysteem
  • Onderstel met wielen
  • Handvat voor het onderstel verder te trekken
  • 2 microvezel moppen

De telescoopsteel en de microvezel moppen kunnen ook apart besteld worden.

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review