Greenpan Torino Keramische Koekenpannenset 3-delig - PFAS vrij

  • Originele keramische antikleeflaag: De GreenPan Torino koekenpannenset maakt gebruik van de Thermolon™ keramische antikleeflaag. Deze is gemaakt zonder PFAS, PFOA, lood of cadmium, wat zorgt voor een gezonde kookervaring.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: Deze pannen zijn gemaakt van gerecycled aluminium en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzame keuken.
  • Optimale warmteverdeling: De gesmede aluminium bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten perfect garen zonder hotspots.
  • Geschikt voor alle fornuizen: Dankzij de Magneto™ inductietechnologie zijn deze pannen geschikt voor inductie, gas, elektrisch en keramisch koken.
  • Comfortabel en veilig: De koelblijvende handgrepen zorgen voor extra comfort tijdens het koken en verminderen het risico op brandwonden.
  • Eenvoudig te reinigen: De naadloze binnenkant met verzonken klinknagels voorkomt dat voedselresten achterblijven, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Over GreenPan Torino koekenpannenset

De GreenPan Torino koekenpannenset biedt een perfecte combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en gezondheid. Deze set bestaat uit drie pannen met een diameter van 20 cm, 24 cm en 28 cm, ideaal voor al je kookbehoeften, van het bakken van een eitje tot het bereiden van een uitgebreide maaltijd.

Thermolon™ keramische antikleeflaag

De GreenPan Torino pannen zijn voorzien van de Thermolon™ keramische antikleeflaag, een innovatief materiaal dat is afgeleid van zand. Deze laag bevat geen schadelijke stoffen zoals PFAS en PFOA, wat betekent dat je gezonder kunt koken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over giftige dampen.

Optimale warmteverdeling

Dankzij de gesmede aluminium bodem wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de hele pan. Dit zorgt ervoor dat je gerechten perfect worden bereid zonder hotspots, wat vaak een probleem is bij andere pannen.

Magneto™ inductietechnologie

De Magneto™ inductietechnologie zorgt ervoor dat de pannen geschikt zijn voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pannen op elk fornuis kunt gebruiken zonder dat de bodem kromtrekt of vervormt.

Gebruiksgemak en comfort

De koelblijvende handgrepen van de GreenPan Torino pannen zorgen voor extra comfort tijdens het koken. Dankzij het naadloze design en de verzonken klinknagels blijft je pan schoon en hygiënisch, omdat er geen voedselresten achterblijven.

Productnummer: GREENPANCC003328-001

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review