Moerman Toolholder - Bucket on a Belt Classic.

Ben je het beu om tijdens het werk te jongleren met je schoonmaakgereedschap? Maak dan kennis met de Toolholder Classic - een slanke, stijlvolle en praktische oplossing die speciaal is ontworpen voor glazenwassers.

Onze Toolholder Classic is niet zomaar een gereedschapshouder, het is een innovatief stuk gereedschap dat gemaakt is om je schoonmaakproces te stroomlijnen. Het heeft meerdere compartimenten die plaats bieden aan al je gereedschap, zodat je je handen vrij hebt en je scherp kunt blijven concentreren.

Ondanks zijn slanke uiterlijk biedt de Toolholder Classic voldoende ruimte om verschillende glazenwassers gereedschappen op te bergen. Het ontwerpteam van Toolholder Classic heeft gezorgd voor de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor een product is ontstaan met een slanke buitenkant en een ruime binnenkant.

Een van de opvallendste kenmerken van de Toolholder Classic is de gebogen achterkant. Dit unieke kenmerk vergemakkelijkt het bewegen, zodat je zelfs de lastigste ramen zonder enige belemmering kunt schoonmaken.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een uniek binnen ontwerp geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat je rubbers en trekkers veilig opgeborgen zijn, zonder risico op beschadiging.

En als gemak je topprioriteit is, dan zul je blij zijn met de riemcompatibiliteit van de Toolholder Classic. Bevestig hem gewoon aan je riem en ervaar het comfort en gemak van al je gereedschap bij de hand.

Kenmerken

  • Slanke, stijlvolle look
  • Gebogen rug voor gemakkelijk bewegen
  • Vaste lus met mannelijke gesp voor riembevestiging
  • Geschikt voor zowel links- als rechtshandige glazenwassers
  • Veilig en beschermd opbergen van al je gereedschap
Productnummer: MOERMANRP-THB-28031

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review