Moerman Multi Schraper.

Met trots introduceren we de Multi Scraper, een game-changer in de wereld van het schrapen. Dit is geen gewone krabber, het is een krachtpatser die ontworpen is om elke uitdaging aan te gaan. Stel je voor dat je moeiteloos verharde vogelpoep verwijdert, hardnekkige verfspetters verwijdert of vervelende stickers van de ramen verwijdert. Stel je voor dat je na de bouw opruimt zonder je in het zweet te werken. Met de Multi Scraper is dit niet alleen een droom - het is je nieuwe realiteit!

De Multi Scraper is niet alleen krachtig, maar ook slim! Het lichtgewicht ontwerp maakt het een fluitje van een cent om te gebruiken als handheld tool. Maar wacht, er is meer! De Multi Scraper kan ook worden bevestigd aan de Excelerator 2.0 of elk ander handvat met een hoek van 25° (of minder), waardoor het een schraper met een steel wordt voor nog meer moeiteloos gebruik.

Maar daar stopt de innovatie niet. De Multi Scraper is uitgerust met niet één, maar twee 0,2 mm bladen, die gemakkelijk te verwisselen zijn tijdens het werk. En als één mesje bot begint te worden? Draai de krabber gewoon om en gebruik de scherpte van het tweede mesje. De bladen vervangen is net zo eenvoudig als ze eruit schuiven - geen gedoe.

We hebben al deze kracht in de Multi Scraper gestopt zonder aan veiligheid in te boeten. De krabber wordt geleverd met een beschermkap die de mesjes vastzet en je beschermt tegen onbedoelde snijwonden. Maak je je zorgen dat je de kap niet kunt vinden? Geen nood! Je kunt hem stevig vastmaken aan de achterkant van de krabber, zodat je hem altijd hebt waar je hem nodig hebt.

Kenmerken

  • Gebruik in de hand
  • Gebruik op de handgreep van uw voorkeur
  • 2 mesjes met dubbele rand inbegrepen
  • Compact formaat (10cm): draagbaar, klaar voor gebruik.
Productnummer: MOERMANRP-SB-28032

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review