Triangle Professioneel Pizzasnijder - Pizzawiel - Rvs

Ben jij een echte pizzaliefhebber en streef je naar perfectie bij elke maaltijd? Met de Triangle Pizzasnijder Professional breng je jouw pizzabeleving naar een hoger niveau. Dit instrument combineert functionaliteit met een elegant design, waardoor het niet alleen een onmisbare tool is voor het snijden van pizza, maar ook een aanwinst voor je keukenuitrusting. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS en uitgerust met een comfortabel zwart kunststof heft, biedt deze pizzasnijder van Triangle een duurzaam en betrouwbaar instrument dat door de dikste bodems en toppings snijdt als door boter. Het grote wiel van Ø 10 cm zorgt voor een soepele beweging en een schone snit, waardoor je stukken pizza altijd perfect gevormd zijn.

Deze pizzasnijder is robuust genoeg om de grootste pizza's aan te kunnen, maar nog steeds handzaam en eenvoudig op te bergen. Het gemakkelijk te reinigen materiaal is roestvrij en vaatwasmachinebestendig, waardoor de nazorg net zo eenvoudig is als het snijden zelf. Hoewel de pizzasnijder vaatwasserbestendig is, zal handwas de levensduur verlengen en de kwaliteit behouden.

Deze pizzasnijder is met trots gemaakt in Solingen, Duitsland, bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap in keukengerei. Het is de professionele keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en design in de keuken.

Kenmerken

  • Materiaal lemmet: RVS
  • Kleur: Zwart
  • Heft: Greep Kunststof
  • Roestvrij en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt in Solingen, Duitsland

Afmeting

  • Ø 10 cm.
Productnummer: TRIANGLE505771007

Reviews

0 van 0 reviews

Geef een review

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Schrijf een review